Categorized | Vijesti

Radnička borba sada i u Slavoniji

Osnovana je nova članska organizacija Radničke borbe u Osijeku koja je time postala prva antikapitalistička organizacija na području Slavonije. Od sada će i u ovom dijelu Hrvatske radnici, studenti, nezaposleni i umirovljenici imati aktivistički orijentiranu organizaciju koja beskompromisno predstavlja samo njihove interese.

Radnici Osijeka, Slavonije i Baranje spadaju u dio populacije koji se najbolje uvjerio u to koji su rezultati nacionalističkih divljanja svih strana i vladavine kriminalaca koji nacionalističke i populističke parole koriste kako bi nas razjedinili, učvrstili svoju vladavinu, te omogućili neometanu kapitalističku pljačku. Ta im prljava igra više neće uspijevati. Radnici i njihovi saveznici postaju sve više svjesni tko su njihovi pravi neprijatelji, te kojim se oružjima i otrovima koriste.

 Cilj našega postojanja bit će ostvaren tek onda kada vladajuću klasu i njihove političke sluge zauvijek svrgnemo sa njihovih tronova i  uspostavimo radničku vlast putem neposredne demokracije.

 Radnici – studenti, vrijeme je za otpor!

osječka grupa Radničke borbe

Kontakt za Slavoniju: 092/106 8216

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Radnička borba sada i u Slavoniji , 5.0 out of 5 based on 4 ratings

8 Komentari za ovaj post

  1. btw Kaže:

    bravo! samo tako naprijed, drugovi!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. TOTI Kaže:

    Hvala druže!

    Nek pucaju leđa, nek se ruke lome
    opet će se vijoriti zastave slobode!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Slavonski Kaže:

    Socijalizam, borba za radnička prava i prava obespravljenih, te borba protiv kapitalizma, liberalizma, ovakve demokracije, kriminala, pljački, borba protiv zagađivača okoliša, neiskorištavanja poljoprivrednih potencijala (poglavito u Slavoniji), ne vrijedi ništa, ako u sebi nema dozu nacionalnoga i duhovnoga!

    Pozdrav iz Osijeka!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. heh Kaže:

    Slavonski, al trenutno smo toliko gladni vec, evo sad vise nema ni bozicnica da ti mogu samo rec jedno, jebes nacionalizam i religiju dok nemamo bar trecinu svega kao politicari. A i uopce im ne dopustit da imaju vise od nas, po cemu oni vise vrijede? Govna burzujska al neka, dabog da se utopili u svom novcu, i ovu polovnu bozicnicu sto ce dat razmisljam da lijepo odem i bacim im tamo pred sabor i kazem na, kupite svojoj djeci playstation 3, siguran sam da vam nikad nije dosta novca. Ucinit cu vam uslugu pa se odrec i svoje bozicnice, sta mi vise mogu uzet, dostojanstvo, tijelo, dusu? Sta vise mogu prodat od ovog naroda?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. ddd Kaže:

    jel se može netko javiti iz os na mail da se nađemo i razmjenimo stajališta

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. Anton Bartolić Kaže:

    Zaredalo se toga kada se ćaša mora preliti! Pa nismo ni mi glupani ako su oni bogati. A kako se bogate da čovjek svisne. Uzme ti pšenicu,nadopiše nulu na računu zaboravi da treba platiti! Pa nećemo tako. 19.000 luft brenzera češka se a koloke su nasukali svojim postupcima.Firma postoji, samo što nema zaposlenih.Što ćemo s njima – pa smislit ćemo nešto – neka ćekaju.Ova naša mala državica umijesto da bude primjer i konkurencija Švicarskoj uvozi više hrane nego što bi trebala i to nisu u stanju riješiti. Zato netko mora hitno odgovarati?Našli više od 2000.000.- Kn i stotine Eura a nemogu platiti radnika.Ljudi ako nećemo svoje žene cijeniti kako ćemo onda tuđe!Kamansko je naša prilika kroz čiju se firmu proeciraju slabosti društva.Na stranu osjetljivost premijerke i ona je žena!Dođi u prvi red, dođi do PENZIONERA u kvartu!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. pero Kaže:

    Pozdrav Slavoncima iz Dalmacije. Žalosno je da je Slavonija , hrvatska regija, koja je u bivšoj državi bila perjanica u poljoprivrednoj proizvodnji sada osiromašena i da njeni stanovnici bijedno žive, a sve zbog interesa uvozničkih lobija da se uništi domaća prozvodnja.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  8. umapah Kaže:

    Svaka ekonomija je politička ekonomija,uvijek se tu radi u nametanju nečijih interesa.Uvoznički i strani bankarski lobij je nametnuo monetarnu politiku superjake kune koja je onda uništila domaću industriju i poljoprivredu.Oni koji imaju sigurna radna mjesta i redovnu plaću imaju interesa u super jakoj kuni, jeftinije dolaze do strane robe, npr.automobila.Ali zato će ostali, izloženi stranoj konkurenciji, ostati bez radnog mjesta i/ili bez plaće.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Advertise Here

Prijavite se na mailing listu Radničke borbe

Adresa e-pošte

Pogledajte grupu