Categorized | Vijesti

Napad bojom na središnjicu HDZ-a u Zagrebu i prostorije u Karlovcu

Gesta napada bojom na prostorije HDZ-a, organizacije najodgovornije za katastrofalno ekonomsko i socijalno stanje i tragičan položaj u kojemu se nalaze radnici i nezaposleni, predstavlja simboličan doprinos masovnoj pobuni koja potresa cijelu zemlju.

Želja je stotina tisuća radnika, nezaposlenih, studenata i umirovljenika da HDZ zauvijek postane prošlost i da njegovi čelnici pred narodom odgovaraju za sve zločine koje su počinili. Svima koji su potlačeni i socijalno ugroženi sve je jasnije da  takozvana bijedna „oporba“ na čelu s SDP-om ne predstavlja nikakvu alternativu, već se sa HDZ-om nalazi u najčvršćem, jedva prikrivenom  savezu. Prijevremeni izbori stoga nisu nikakvo rješenje, promijenit će se samo imena, a pljačka će se nastaviti.

U ovakvoj situaciji jedinu stvarnu oporbu predstavljaju stotine tisuća nezadovoljnih radnika i ostalih koji su socijalno ugroženi. Njima nisu potrebni niti vođe, niti samoprozvani lideri koji će nastojati iskoristiti narodnu pobunu za svoj osobni politički probitak.

Neprijatelji nisu samo oni na vlasti i njihovi politički prijatelji, već i svi oni koji izrabljuju radnike, ne isplaćuju plaće i potkradaju poduzeća i državu. Radnici, vrijeme je i za vašu pobunu, uđite u štrajkove i preuzmite tvornice, a profitere i tajkune pošaljite gdje im je mjesto – u zatvore! Neka sva vlast prijeđe u ruke naroda!

Pozivamo sve koji su nezadovoljni da svoj stav prema ovoj zločinačkoj organizaciji zvanoj HDZ pokažu napadima bojom, jajima i sprejevima na njihove prostorije, u svakom gradu, mjestu i selu. Neka vas ne grize savjet zbog svježe oličenih zidova, stepenica i novih vrata – njihove prostorije su ionako izgrađene novcem kojega su od vas ukrali!

Srušimo Vladu, riješimo se lažne oporbe, sva vlast u ruke naroda!

Radnička borba

www.radnickaborba.org

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Napad bojom na središnjicu HDZ-a u Zagrebu i prostorije u Karlovcu, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

3 Komentari za ovaj post

 1. Crveni Kaže:

  Ljubim vas! 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. građanin Kaže:

  jaooooooooooooj, tooooooooooooo!!!!!!!!!

  svaka čast momci, udri po bandi!!!!!!!!

  slijedit ćemo vaš primjer!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Davor R. Bergam Kaže:

  Srušimo Vladu, riješimo se lažne oporbe, sva vlast u ruke naroda!

  Tako je drugovi!! Tvornice radnicima – zemlja seljacima!
  I treba nam pošteno društveno uređenje a ne ovo nakaradno koje je bez konzultacija s narodom uveo HDZ jer im tako paše. Oni nisu napravili državu za dobro naroda nego sebi za pljačku i nemoralnu lopovsku privatizaciju!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Advertise Here

Prijavite se na mailing listu Radničke borbe

Adresa e-pošte

Pogledajte grupu